default-header
Home Over ons

Over ons

Full service specialist in POS materiaal en verpakkingen

Voor elke display- en verpakkingsuitdaging de optimale oplossing bieden: dat is de basis van onze werkwijze. Parbopack combineert vakmanschap, geavanceerde technologie en meer dan 30 jaar ervaring. Zo zullen we proactief meedenken en maatwerk leveren in elke fase van het productieproces. Van het eerste ontwerp tot en met het afvullen van dozen of  het point of sale-materiaal.

Klaar voor de toekomst in Point of Sale productpresentatie

Gedreven door innovatie en vakmanschap sinds 1988.

Parbopack streeft naar innovatie, zo blijven wij ons steeds ontwikkelen om voorop te lopen in techniek en kennis. Sinds de start van het bedrijf in 1988 zijn we voortdurend blijven investeren in onze mensen, productietechnieken en faciliteiten. Zo zorgen we dat we altijd klaar zijn voor de nieuwste innovaties in packaging en, Point of Sale materialen en visuele instore presentatie.

Over ons

Hoogwaardige productiefaciliteiten voor displays, dozen en andere producten

Onze displays, dozen, stanswerk en vele andere producten vinden hun weg naar winkels en andere bestemmingen in heel Europa. Maar de reis begint altijd in het Limburgse Ittervoort. Daar staat onze geconditioneerde productie-en opslaglocatie met hoogwaardige apparatuur voor het maken van dozen en displays op maat. Om de kwaliteit van papier en karton te optimaliseren, vinden verwerking en opslag plaats in een constante luchtvochtigheid van 50 procent.

Ambitieus in duurzaamheid

Maximale impact maken op uw klant, met minimale impact op het milieu: dáár gaan we voor bij Parbopack. We werken voortdurend aan het minimaliseren van onze uitstoot door ons energieverbruik steeds verder terug te dringen. Met gescheiden inzameling van afvalstromen zorgen we voor optimale recycling. Bovendien zoeken we steeds naar manieren om nog efficiënter om te gaan met materialen en werken we alleen met FSC®-gecertificeerd papier en karton. Vraag naar de FSC® gecertificeerde producten.

Over ons
Over ons