default-header
HomeDienstenCacheren

Cacheren

Cacheren geeft karton precies de juiste look and feel

Cacheren is een techniek om drukwerk te verlijmen op karton. Daarmee kunnen we kartonnen displays, verpakkingen of andere producten elke gewenste uitstraling geven. Full colour, mat of glanzend, enkel-of dubbelzijdig of met textuur: Wij kunnen zorgen voor een perfecte afwerking.

Vakmanschap en technologie voor een unieke uitstraling

Bij Parbopack wordt cacheerwerk uitgevoerd door onze eigen ervaren experts die alle ins- en -outs kennen van het materiaal en de machines. Zij denken mee voor een optimaal eindresultaat en houden de kwaliteit steeds scherp in de gaten. Met onze veelzijdige, geavanceerde apparatuur kunnen we bovendien cacheren met veel verschillende verlijmbare papier- en kartonsoorten, diktes en formaten.

Cacheren

Van presentatiemateriaal tot luxe verpakkingen

De mogelijkheden van gecacheerd karton zijn eindeloos!

Bijvoorbeeld om POS materiaal te maken of om verpakkingen zoals luxe dozen een hoogwaardige uitstraling te geven. Maar ook andere toepassingen zijn mogelijk, van visitekaartjes tot puzzelstukjes of Amerikaanse of FEFCO-vouwdozen. Uiteraard helpen wij u graag al in de ontwerpfase om te zorgen dat uw drukwerk maximaal indruk maakt en de beste producten worden uitgekozen voor de vervaardiging van het eindproduct.

Karton cacheren volgens uw specificaties:

  • Papierdiktes van 120 tot 400 gram;
  • Op golfkarton of grijsbord van 450 gram tot 5 mm;
  • Minimaal formaat 480 x 350 mm;
  • Maximaal formaat 1200 x 1600 mm.
Cacheren