default-header
HomeOp naar 2021!

Op naar 2021!

Het einde van het jaar is binnen handbereik…

2020, voor iedereen een vreemd, vervelend en ‘raar’ jaar. Wij kijken uit naar 2021! Begin 2020 werden we allemaal verrast door COVID-19, welke een uitdagende situatie met zich meebracht. Binnen no-time bleek de eerste lockdown een feit te zijn en had ook ons bedrijf te maken met een veranderende situatie. Mondkapjes, plastic schermen, afstand bewaren en een andere manier van werken. Een aantal factoren die van toepassing zijn geweest tijdens, en na, deze lockdown.

Ondanks de maatregelen zijn we er natuurlijk zeer trots op dat ons bedrijf heeft voort kunnen gaan zoals het altijd gedaan heeft. Helaas werd de tweede lock-down ook werkelijkheid en zal invloed blijven uitoefenen op de bedrijfsvoering. 2020 is een jaar dat niemand snel zal vergeten, maar met het einde in zicht kijken wij uit naar 2021! De nieuwe, succesvolle samenwerkingen maar ook de huidige samenwerkingen. Parbopack dankt alle leveranciers, klanten, medewerkers en andere belanghebbende voor het vertrouwen in deze gemoedelijke tijd en gaat de toekomst met volle moed tegemoet!

En ook in 2021 kunt u via onze social kanalen, facebook, LinkedIn en Instagram, op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.

Wij zijn zeer enthousiast om te zien wat 2021 ons zal brengen!
De beste wensen & een gelukkig nieuwjaar!

 

Wij kijken uit naar 2020!

 

Op naar 2021!