default-header
HomeVan 1988 tot nu!

Van 1988 tot nu!

Van dozenproducent tot specialist in displays, dozen en verpakkingen!

Al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van displays, dozen en verpakkingen.
Medio Augustus 1988, de eerste keer dat Parbopack haar machines heeft laten draaien op de Beneluxstraat te Ittervoort. Het begin van het verhaal van Parbopack!

Parbopack is oorspronkelijk ontstaan om klanten op korte termijn te voorzien van dozen. Dit betekent dat Parbopack zich voornamelijk bezig hield met het stansen van dozen, aanvullend met een drukkerijservice. Door de groei van het bedrijf en de toenemende vraag van klanten naar displays en POS-materiaal heeft Parbopack een doorslaggevende keuze gemaakt. Ze heeft de stoute schoenen aangetrokken en de eerste stappen gezet in de display- en pos-wereld. Door vastberadenheid heeft Parbopack al snel haar plekje kunnen veroveren.

Groei!

Door de groei van het bedrijf is Parbopack in 1996 verhuisd naar een groter pand aan de Amerikastraat te Ittervoort, onze huidige locatie. Mede door deze verhuizing en de groei van Parbopack zijn er nieuwe kansen ontstaan. Deze kansen zijn natuurlijk met beide handen aangenomen en door inzet van innovatie, vakmanschap en kennis succesvol mogen bevinden. Naast de innovatie in het verleden, blijven wij streven naar groei en verbetering voor de toekomst. De wereld is snel aan het veranderen, dus wij veranderen zonder twijfel mee! Dit doen we op het gebied van onze kennis, machines maar ook zeer zeker door het gebruik van vakmensen die hart hebben voor de organisatie, het product en het materiaal.

Met trots spreken wij graag uit dat we al meer dan 30 jaar specialist zijn op het gebied van ontwikkelen en produceren van displays, dozen en verpakkingen! Wij kijken met enthousiasme uit naar de volgende 30 jaar, hopelijk met inzet van de nieuwe generatie.

Parbopack, klaar voor de toekomst!

Van dozenproducent tot specialist in displays, dozen en verpakkingen!

 

Van dozenproducent tot specialist in displays dozen en verpakkingen, het verhaal van Parbopack.

 

 

 

Van 1988 tot nu!