default-header
HomeParbopack’s nieuwe toppers!

Parbopack’s nieuwe toppers!

Met trots willen wij de ‘Parbopack’s nieuwe toppers’ aan u voorstellen!

Groeien door te groeien! Wij hebben ‘groei’ nieuws!

Door de ontwikkelingen van Parbopack was het team toe aan uitbreiding! Vanaf 1 oktober zal het team van Parbopack versterkt worden door maar liefst twee nieuwe medewerkers. Deze willen wij graag aan u voorstellen!

Bart Diesch, super enthousiaste salesmanager die elke uitdaging met beide handen vastpakt en niet meer zal loslaten! Een echte fanatiekeling die kennis heeft van zaken en die wij graag in ons team erbij willen hebben!

Celeste de Bont, recent afgestudeerde communicatieprofessional die wel raad weet met het bouwen van een website, social media onderhouden of het maken van mailings. Maar dat is niet alles, een offerte of verkoop gerelateerde vraag deinst ze niet terug! Daarom zal Celeste de rechterhand van Bart zijn.

Bent u benieuwd geworden naar onze nieuwe medewerkers? Wij sturen onze vertegenwoordiger Bart graag bij u langs voor een kopje koffie! Digitaal of in real-life, onder gepaste omstandigheden natuurlijk.

We kijken erg uit naar de samenwerking met de ‘Parbopack’s nieuwe toppers’!

??? ???? ??????????? ?? ????????? ????? ???? ?? ????????!

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Parbopack? Dat kan via onze socials, Facebook, LinkedIn of Instagram of onze nieuwspagina!

Parbopack’s nieuwe toppers!