default-header
HomeKlantrelatiedag CijferMeester Heythuysen

Klantrelatiedag CijferMeester Heythuysen

Parbopack aanwezig bij klantrelatiedag CijferMeester! Op zaterdag 3 oktober heeft er een klantrelatiedag plaatsgevonden welke georganiseerd was door onze partner CijferMeester Heythuysen.

Klantrelatiedag CijferMeester

CijferMeester Heythuysen heeft de voordelen van een groot accountantskantoor, maar de prijsstelling van een administratiekantoor door de goed functionerende franchiseformule en zeer korte lijnen tussen de klant en CijferMeester Luc Boonen AA.

Op initiatief van Luc Boonen, eigenaar van CijferMeester Heythuysen, is er een Klantrelatiedag georganiseerd. Tijdens deze Klantrelatiedag stonden de aanwezige partijen centraal en kreeg ieder de kans om op eigen manier het bedrijf te presenteren en te netwerken.

Ontzettend mooi om te zien dat er tijdens een Klantrelatiedag, ondanks COVID-19, toch mogelijkheden zijn om te netwerken met een aantal interessante partijen. Maar absoluut met de focus op de juiste maatregelen, complimenten aan CijferMeester voor het organiseren. Onze vertegenwoordig stond gelijk voor een mooie uitdaging en heeft deze met beide handen stevig vast gegrepen! Twee dagen in dienst en gelijk een prachtige, enthousiaste presentatie mogen geven voor een volle zaal. Chapeau! Tijdens deze presentatie hebben we als organisatie de kans gekregen om te vertellen wát we doen, hoe we het doen en vooral waarom we het doen. Hiernaast zijn we ook trots dat we onze prachtige eindproducten hebben mogen laten zien aan de aanwezige.

Onze medewerkers, Bart en Celeste, hebben deze Klantrelatiedag beleefd als een mooie en informatieve bijeenkomst. Dit door de eigen presentatie maar ook het bijwonen van presentaties van de andere interessante partijen. Wij hopen van harte dat momenten zoals deze in de toekomst mogen blijven plaatsvinden onder gepaste omstandigheden en maatregelen.

Ondanks dat het een lastige(re) periode is blijven we binnen Parbopack positief. Momenten zoals de Klantrelatiedag stimuleren om door te gaan. Door gaan met netwerken, groeien, innoveren en energie te steken in de juiste dingen!

 

Parbopack aanwezig bij klantrelatiedag CijferMeester

 

Parbopack aanwezig bij Klantrelatiedag CijferMeester Heythuysen, 3 oktober 2020.

Klantrelatiedag CijferMeester Heythuysen