default-header
HomeOp naar een succesvol 2022!

Op naar een succesvol 2022!

Het einde van 2021 is nabij.. Op naar een succesvol 2022!

2021, voor iedereen een wisselvallig jaar, een nasleep van 2020. Maar, we laten 2021 achter ons en kijken met volle teugen uit naar 2022!

Afgelopen jaar hebben wij, net zoals vrijwel elk ander bedrijf, te maken gehad met verschillende invloeden van buitenaf die soms voor wat meer uitdaging zorgden binnen onze werkzaamheden. De lockdowns die meerdere malen terug kwamen en de schaarste en ontzettend lange levertijden van materialen. Maar ondanks deze uitdagende situaties kunnen we tevreden terug kijken naar het afgelopen jaar.

Parbopack dankt alle leveranciers, klanten, medewerkers en andere belanghebbende voor het vertrouwen en de samenwerking in deze gemoedelijke tijd. Tevens gaan we samen met de leveranciers, klanten en medewerkers de toekomst met enthousiasme en volle moed tegemoet!

In week 52 gaan wij genieten van de feestdagen en opladen voor het nieuwe jaar. Vanaf 3 januari staat ons volledige team weer voor u klaar.

In 2022 kunt u ook via onze social-media kanalen, FacebookLinkedIn en Instagram, op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Maar ook via de website houden we u graag up-to-date.

Wij zijn zeer enthousiast om te zien wat 2022 ons zal brengen!
De beste wensen & een (succesvol) gelukkig nieuwjaar!

 

Op naar een succesvol 2022!

Op naar een succesvol 2022!