default-header
HomeMeer dan alleen golfkarton!

Meer dan alleen golfkarton!

Stansen

๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜—๐˜ข๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ!

Stansen, veel meer dan alleen golfkarton!
Binnen Parbopack verwerken wij met name golfkarton. Maar onze machines zijn ook geschikt voor het bewerken van andere materialen.
Materialen als massief karton, vouwkarton, stickers, rubber, foam, tapijt, leer, bituum, hardboard, schuurpapier en vilt kunnen wij ook stansen. Dit betekent dat wij niet alleen de kartonnagebranche van dienst kunnen zijn maar ook de automotive-, meubel- en retailbranche maar ook de industrie zoals metaalverwerkers.
Heeft u materiaal dat bewerkt moet worden door middel van stansen maar weet u niet of dit mogelijk is? U bent altijd welkom om eens te komen testen!ย Stansen, veel meer dan alleen golfkarton.

Stansen veel meer dan alleen golfkarton

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Parbopack? Dat kan via onze socials, Facebook, LinkedIn of Instagram ofย onze nieuwspagina!
Meer dan alleen golfkarton!