default-header
HomeDe nieuwe Phoenix Glue Plotter bij Parbopack!

De nieuwe Phoenix Glue Plotter bij Parbopack!

Vanuit Italië helemaal naar Ittervoort! Onze nieuwe Phoenix Glue Plotter.

Naast cacheren en stansen bieden wij ook de optie om voor klanten displays of verpakkingen af te werken. Of dit nu een langsnaad belijming betreft of het opzetten en afvullen van een complete display. Om de beste service en kwaliteit te blijven bieden is het nu tijd om te innoveren en automatiseren! In dit geval hebben we dat gedaan door de aanschaf van een F-Service Phoenix Glue Plotter van Dicar B.V.

De 4e F-service machine in Nederland van Dicar B.V. en de eerste Phoenix Glue Plotter in het nieuwe design.

Met een topsnelheid van 2 meter per seconde en werkoppervlakte van 2700 x 1750 mm is deze machine is perfect om lijm aan te brengen op displays, verpakkingen en nog veel meer. De Glue Plotter bied maar liefst 4 werkstations die elk apart van elkaar in te stellen zijn door middel van een app. Door het gemak van de liften, snelheid, secuurheid en het instellen van de machine is dit een absolute toevoeging binnen ons machinepark.

Ontzettend veel dank aan Marcel Tigchelaar van Dicar B.V. voor de service, installatie en training bij deze Phoenix Glue Plotter.

Bekijk hier de video van de machine!

Wilt u meer weten over deze machine of over onze andere machines? Wij staan u graag te woord onder het genot van een kop koffie.

0475-566160 – info@parbopack.eu

 

Nieuwe phoenix glue plotter
Van Italië tot Ittervoort, onze nieuwe lijmmachine
De nieuwe Phoenix Glue Plotter bij Parbopack!