default-header
Home3..2..1.. 2021 is van start gegaan!?

3..2..1.. 2021 is van start gegaan!?

2021 is van start gegaan, een nieuw jaar vol met uitdagingen, kansen en mogelijkheden!

2021 is van start gegaan, een moment waar we lang op gewacht hebben. Een nieuw jaar vol met mogelijkheden, kansen en uitdagingen.

2021 zal een jaar worden waarin veranderingen plaats zullen vinden binnen Parbopack. Maar deze veranderingen brengen alleen maar positieve kanten met zich mee. Zo zullen we onder andere stappen nemen in de duurzaamheid van het pand en de bedrijfsvoering, het team zal uitbreiden en onze werkzaamheden zullen nóg beter worden. Naast deze veranderingen staan wij open voor alle kansen die zich voordoen en nemen we elke uitdaging graag met beide handen aan! Maar er vinden niet alleen veranderingen plaats, dit jaar mogen wij ook ons 33-jarige jubileum vieren én onze administratief medewerkster is 25 jaar in dienst. Super toch?!

Zoals u wellicht van ons gewend bent streven wij naar de beste service en kwaliteit en staat de wens van de klant binnen Parbopack centraal. Ook dit jaar zijn wij uw partner in POS materiaal zoals dozen, displays en verpakkingen. Maar naast karton kunnen wij nog vele andere materialen bewerken. Heeft u vragen omtrent onze diensten, eindproducten of machinale mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.

2021 is van start gegaan, wij gaan er met volle moed volledig tegenaan! Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Parbopack?
Dat kan via onze socials, Facebook, LinkedIn of Instagram of onze nieuwspagina!

 

 

 

 

3..2..1.. 2021 is van start gegaan!?