Verpakkingen

Parbopack is producent van golf kartonnen verpakkingen. Deze verpakkingen worden in onze fabriek vervaardigd uit platen golfkarton. Bijna alle formaten en sterktes kunnen wij leveren. Parbopack produceert verpakkingen volgens de FEFCO-codes, maar ook andere typen verpakkingen zijn mogelijk

Zowel kwalitatief als kwantitatief kunnen wij aan al uw verpakkingswensen voldoen

Grondstoffen kunnen veelal vanaf 100 m2 op maat worden ingekocht, waardoor zonder afval kan worden gewerkt, levertijd is dan normaal gesproken 1-2 weken. Door de snelle omsteltijden van de machines is het mogelijk klanten, indien nodig, binnen no-time te beleveren met gebruikmaking van de ruime voorraad zogenaamde "voorraad-platen". Dit combinatie met onze flexibele instelling maakt mogelijk dat zeer snel  geleverd kan worden in de hoeveelheden tot 500 stuks en op het tijdstip dat de klant dit wenst.
Parbopack is eveneens zeer bedreven in het produceren van bijzondere producten zoals kartonnen kisten en kartonnen pallets.

 
Parbopack heeft de mogelijkheid om verpakkingen te ontwikkelen. Mede door de in vele jaren opgebouwde kennis is er geen enkel verpakkingsprobleem waarvoor binnen Parbopack  geen oplossing wordt gevonden.

 

 Waarom zou u nu contact met Parbopack opnemen?
Dat mag duidelijk zijn:
• Mogelijkheid tot levering van alle soorten, maten en modellen kartonnen verpakkingen, rechtstreeks uit productie
• We staan garant voor de kwalitatief beste producten en meest concurrerende prijzen